Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: huf

Tartotta árfolyamát a forint kedd reggelre

Stocklandyard

Alig változott a forint jegyzése a nemzetközi piacokon a lanyha éjszakai kereskedésben, az árfolyamok kedd reggelre csak pár fillérrel mozdultak el a hétfő estiekhez képest.

Minimálisan gyengült a forint árfolyama reggelre

Stocklandyard

Minimálisan gyengült a forint árfolyama péntek reggelre a fontosabb devizákhoz képest: röviddel hét óra előtt az eurót 289,38 forinton jegyezték a nemzetközi bankközi deviza kereskedelemben a csütörtök esti 288,88 forint után (+0,14 százalék).

Tartja erejét a forint

Stocklandyard

Csütörtök reggel is tartotta erejét a forint a bankközi devizakereskedelemben az euróhoz, a dollárhoz és a svájci frankhoz képest egyaránt.

Gyengült a HUF estére

Stocklandyard

A forint gyengült szerda kora estére az euróhoz és a frankhoz képest a délutáni jegyzéshez viszonyítva a bankközi devizapiacon.

Erősödésnek indult hétfőn reggel a forint

Stocklandyard

Az euróövezet romló kockázati megítélésével párhuzamosan gyengült a hétvégén a forint, hétfőn reggel azonban már erősödésnek indult és visszatért péntek esti árfolyamára.

Alig változott a forint árfolyama estére

Stocklandyard

Alig változott a forint árfolyama estére, az eurót 300 forint, a svájci frankot 242 forint körül jegyezték a nemzetközi bankközi kereskedelemben.

Erős forint: kire milyen hatást gyakorol a BÉT-en?

Stocklandyard

Az elmúlt hetek tendenciái nyomán talán nem korai végigtekinteni a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett részvények között, hogy milyen hatással lesz működésükre és eredményességükre az, ha a forint hosszútávon is erős marad, esetleg tovább erősödik. A KBC elemzőinek összefoglalója szerint vegyes a kép: az általában kedvezőtlen következmények mellett pozitív hatások is felmerülnek.

Állambácsi és a forex kalandjai

Stocklandyard

A következőkben a láthatatlan kéz láthatóvá válásának csodájáról lesz szó. Számomra kérdés, hogy milyen logika vezérli a döntéshozókat, hogy mihez rögzítsék a törlesztési árfolyamot. Megalapozott a szintválasztás?