Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: e-star

Felmondott Soós Csaba

Stocklandyard

Az esti órákban a BÉT-en megjelent közlemény szerint Soós Csaba a társaság elnöke hétfői napon felmondott posztjáról.

Csődegyezségi tárgyalás az E-Starnál

Stocklandyard

Csődegyezségi tárgyalást tart hétfőn az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. a hitelezőivel, erre tekintettel felfüggesztették a társaság részvényeinek és kötvényeinek tőzsdei kereskedését.

Közzétette egyezségi javaslatát az E-Star

Stocklandyard

Közzétette fizetőképességének helyreállítását célzó programját és egyezségi javaslatát az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn.

A hullócsillag vége

Stocklandyard

Az elmúlt másfél év hosszan tartó szenvedése és a közel 99 százalékos esés után ma este tette fel az i-re a pontot a csődeljárás alatt álló E-Star Nyrt. A maják megjósolták...

E-Star KBC elemzés

Stocklandyard

Úgy döntöttem hosszas civódás után, hogy nem elemzem idén többet TA alapon a papírt. Ennek okai messzire visznek, de a papír körül kialakult tulajdonosi struktúrát nem látom elég transzparensnek és az átlag spekulánsoknak ez már aknamező. Ezért ajánlom figyelmetekbe a KBC elemzését.

E-Starnál is jöhet a higítás

Stocklandyard

Az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. közgyűlése elfogadta az igazgatóság javaslatát a cég finanszírozási problémáinak megoldására, egyben felhatalmazta az igazgatóságot, hogy csődeljárás iránti kérelmet nyújtson be a bírósághoz, amennyiben ezt a likviditási helyzet szükségessé teszi, illetve a megoldás érdekében javasolt tárgyalások nem vezetnek eredményre, és a cég ellen felszámolási eljárás iránti kérelmet nyújtanak be - közölte a társaság a BÉT honlapján szombaton.

Tovább vásárol az E-Star

Stocklandyard

Megérkezett az E-Star leányvállalatának számlájára a Fejér és Veszprém megyei projektek megszüntetésével kapcsolatos, összesen 2,54 milliárd forint, így folytatódhat a 2012/A kötvények bruttó 35 százalékos árfolyamon történő visszavásárlása. A más lejáratú kötvények visszavásárlására irányuló aukciót azonban az E-Star bizonytalan időre elhalasztja - tájékoztatta az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. hétfőn az MTI-t.

1 - 10 / 31 Régebbi cikkek →