Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: danubius

Jelentős nyereség a Danubiusnál

Stocklandyard

A Danubius Hotels Nyrt. az első fél évben 406 millió forint adózás előtti nyereséget könyvelt el az egy évvel korábbi 706 millió forint veszteség után; az EBITDA eredmény közel 1,1 milliárd forinttal javult a tavalyi első hathavihoz képest - közölte a szállodatársaság a nemzetközi szabvány szerinti (IFRS) konszolidált, nem auditált jelentésében kedden, a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Nőtt a Danubius Hotels Nyrt. árbevétele

Stocklandyard

A Danubius Hotels csoport negyedik negyedévi árbevétele 11 százalékkal 10,7 milliárd forint fölé, éves bevétele pedig 2 százalékkal 44 milliárd forintra nőtt, miközben a negyedéves adózás előtti vesztesége 52 százalékkal 2,3 milliárd forintra, az éves 145 százalékkal 2,34 milliárdra nőtt - közölte nem auditált, konszolidált, az IFRS, Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok szerint összeállított jelentését a csoport szerdán a BÉT honlapján.

Danubius elemzés - 12.14

Stocklandyard

Rég elfelejtett papírról fog szólni az elemzés, mely anno a spekulánsok egyik kedvence volt. Meggyőző fundamentumok, folyamatos emelkedés, könnyű pénz, azonban a nagy tulaj megérkezett....