Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: cig

Csökkent a CIG Pannónia vesztesége

Stocklandyard

A CIG Pannónia Életbiztosító konszolidált, adózott vesztesége 338 millió forint volt 2013 első negyedévében, ami jelentős javulás az előző év azonos időszakának 1,192 milliárd forintos veszteségéhez képest - közölte a társaság a tőzsde honlapján csütörtökön.

Nyolcmilliós felügyeleti bírság a CIG-nek

Stocklandyard

Összesen nyolcmillió forint bírságot szabott ki a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.-re a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF), amiből ötmilliót prudenciális, hárommilliót fogyasztóvédelmi mulasztások indokoltak.

Cigpannónia elemzés - 2012.11.29.

Stocklandyard

Múlt pénteki elemzés óta, ahogy várható volt bugis lett a hangulat a papír körül. Azonban a tánc döntő úgy tűnik, hogy szerdán volt, mert rekord forgalmat sikerült generálni a rengeteg átkötésnek köszönhetően.

Cigpannónia elemzés - 2012.11.23.

Stocklandyard

Ritka gyengén teljesít a papír az idei évben, jó formán minden emelkedés csak konszolidálta a az árfolyam harmadolását.

Tovább nőtt a CIG Pannónia vesztesége

Stocklandyard

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. 3,04 milliárd forint adózás utáni veszteséget szenvedett el 2012. első kilenc hónapjában az első félév 2,51 milliárd forintos és a tavalyi első kilenc hónap 2,33 milliárd forintos vesztesége után - közölte a biztosító kedden a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Használatarányos casco biztosítást fejleszt a CIG

Stocklandyard

A CIG Pannónia Biztosító a Griffsoft Zrt.-vel, valamint a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft.-vel közösen egy olyan casco biztosítás kifejlesztésén dolgozik, amely lehetővé tenné, hogy az ügyfél a biztosítási díját a tényleges járműhasználat alapján fizesse - közölte a biztosító az MTI-vel.

Rendkívüli közgyűlést tart augusztusban a CIG

Stocklandyard

Az alaptőke felemeléséről, valamint a kamatozó részvények "A" sorozatú törzsrészvényekké történő átalakításáról is dönt a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. rendkívüli közgyűlése, amelyet augusztus 16-ára hívott össze az igazgatóság - a hirdetmény a BÉT honlapján jelent meg hétfőn.

Cigpannónia elemzés - 2012.05.24.

Stocklandyard

Utóbbi évek legnagyobb tőzsdei bevezetése a CIG Pannónia volt. Ami gyakorlatilag követve a kis papírok életpályáját egyből esésnek indult. Azóta eltelt évek során sajnos a viselkedése nem változott, de idén legalább még rosszabb lett...

Cigpannónia elemzés - 2012.04.24.

Stocklandyard

Milyen szép lehetőségnek festették le a hazai biztosítót, amibe minden becsületes magyar befektetőnek illene vásárolnia. Hol vagyunk már ahhoz képest...

1 - 10 / 25 Régebbi cikkek →