Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: cds

Egészen alacsony a magyar CDS árazás

Stocklandyard

Többheti mélypontra csökkent a magyar államadósság-törlesztési kockázat fedezeti ügyleteinek költsége a keddi londoni jegyzésben, tükrözve a felzárkózó piaci eszközökkel kapcsolatos piaci hangulat javulását.

Többheti mélyponton a magyar CDS-árazás Londonban

Stocklandyard

A hétközi meredek kiugrás után, a forint erőteljes korrekcióját követve többheti mélypontra, jóval 300 bázispont alá csökkent a magyar államadósság-törlesztési kockázat fedezeti ügyleteinek költsége a pénteki londoni jegyzésben.

Jelentős csökkenés CDS árazásunkban

Stocklandyard

A forint erősödését követve jelentősen csökkent szerdán a londoni piacon a magyar szuverén törlesztéskockázat fedezetére szolgáló származékos befektetési konstrukciók árazása, amely a napokban még idei eddigi csúcspontján járt.

Ismét idei mélypontot a CDS árazásunk!!!

Stocklandyard

Idei mélypontjára, az utóbbi egy évben most először 300 bázispont alá csökkent a magyar államadósság-törlesztési kockázat biztosítási tranzakcióinak árazása pénteken a londoni piacon.

Idei mélypontján a magyar CDS-árazás Londonban

Stocklandyard

Meredek csökkenéssel idei mélypontjára süllyedt a hétfői londoni kereskedésben a magyar államadósság-törlesztés leállásának kockázatára kínált biztosítási tranzakciók árazása. Jelentősen csökkentek az európeriféria több gazdaságának törlesztéskockázat-biztosítási költségei is, tükrözve az euróövezet megvédéséről tett legutóbbi magas szintű nyilatkozatok folytatódó piacnyugtató hatását.

Idei mélypontján a magyar CDS-árazás Londonban

Stocklandyard

Idei mélypontjára csökkent szerdára a londoni piacon a magyar államadósság-törlesztés leállásának kockázatra kínált biztosítási tranzakciók árazása, jelezve a piac derűlátását az előző nap Budapesten kezdődött IMF/EU-egyeztetésekkel kapcsolatban.

Európa kockázatos

Stocklandyard

A világ tíz legkockázatosabb államadósa közül öt az euróövezet tagja, Magyarország ugyanakkor kikerült e tízes mezőnyből a legnagyobb londoni adósságpiaci adatszolgáltató csoport, a CMA csütörtökön ismertetett idei második negyedéves összesítése szerint.

Ismét jelentősen csökkent a magyar CDS ár

Stocklandyard

A keddi meredek csökkenés után szerdán is jelentősen esett a magyar államadósság törlesztéskockázatára kínált biztosítási tranzakciók árazása Londonban, ami az IMF/EU-hitelcsomagról szóló tárgyalások kilátásaival kapcsolatos piaci derűlátást tükrözi.

Drágulnak a magyar CDS-kontraktusok

Stocklandyard

Jelentős drágulással ismét rekord közeli szintekre emelkedett a magyar államadósság törlesztéskockázatára kínált biztosítási tranzakciók árazása kedden a londoni piacon.

Rekordon Görögország CDS díjszabása Londonban

Stocklandyard

Soha nem mért magasságba emelkedett kedden Londonban a görög államadósság-törlesztési kockázat biztosítási tranzakcióinak árazása, elemzői vélemények szerint annak nyomán, hogy a görög kormányfőnek nem sikerült széles körű politikai konszenzust elérnie a további konszolidációs intézkedésekhez.