Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: btel

Nyilvános részvényértékesítést hajt végre a Btel

Stocklandyard

A Business Telecom Nyrt. (BTel) tulajdonában álló BTel Technologies Kft. 2013. szeptember 9. és szeptember 19. között tőzsdén kívüli nyilvános értékesítésre bocsát 900 ezer darab, a BTel által korábban forgalomba hozott, a Budapesti Értéktőzsdére és a Frankfurti Értéktőzsdére bevezetett törzsrészvényt.

Frankfurti tőzsdén a Business Telecom

Stocklandyard

A hazai alternatív távközlési szolgáltató, a Business Telecom Nyrt. (BTel) augusztus 27-én a frankfurti tőzsde parkettjére lépett. A társaság a Budapesti Értéktőzsdén továbbra is jelen lesz. Beier András, a BTel befektetői kapcsolatokért felelős igazgatója elmondta: a kettős listázás célja, hogy a szigorú németországi megfeleltetés alapján a társaság tőkepiaci tervei mellett a BTel-részvények likviditását és stabilitását is támogassa.

Megduplázta árbevételét a BTel

Stocklandyard

A hazai alternatív távközlési szolgáltató, a Business Telecom Nyrt. (BTel) nettó árbevétele csaknem a duplájára, 3,5 milliárd forintra emelkedett 2012-ben. A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett társaság bevált üzleti modelljén alapuló stabil megtérülést biztosító működésének sikerét mutatja, hogy üzemi eredménye több mint kétszeresére nőtt ebben az időszakban.

Technológiai vállalatot vásárolt fel a BTel

Stocklandyard

A Business Telecom Nyrt. (BTel) március 7-én megvásárolta az informatikai fókuszú, távközlési hálózatépítéssel és üzemeltetéssel, irodai helyi hálózatok működtetésével, valamint webfejlesztéssel foglalkozó NetCore Technologies Kft-t.

Elindul a Business Telecom új kötvényprogramja

Stocklandyard

A Business Telecom Nyrt. (BTel) közgyűlése 2012 őszén hagyta jóvá az új kötvényprogram elindítását, melynek keretében az első kibocsátásra idén február 6-8. között kerül sor. A hárommilliárd forint maximális keretösszegű kötvényprogram elemei – így a mostani kibocsátás is – hozzájárulnak a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett vezető hazai alternatív távközlési cég további akvizícióinak, valamint saját hálózati fejlesztéseinek finanszírozásához.

Új kötvényprogramot készít elő a Business Telecom

Stocklandyard

A Business Telecom Nyrt. (BTel) szerdai közgyűlése elfogadta a társaság 3 milliárd forint keretösszegű, kétéves, nyílt kötvényprogramjának kereteit - közölte a társaság az MTI-vel.

Business Telecom interjú - 2012. szeptember

Stocklandyard

Sikerült egy rendkívül befektető barát interjút készíteni Takács Krisztián Úrral, aki készséggel és nyitottsággal fogadta megkeresésemet. Remélem, hogy számotokra is hasznos információkat tartalmaz a következő beszélgetés.

Eddigi legnyereségesebb félévét zárta a BTel

Stocklandyard

A társaság árbevétele 2012 első félévében több mint 200 százalékkal 1,4 milliárd forintra növekedett, üzemi eredménye pedig meghétszereződött a tavalyi év hasonló időszakához képest

Akvirált a BTEL

Stocklandyard

Tovább terjeszkedik a BTEL a hazai internetes piacon.

1 - 10 / 13 Régebbi cikkek →