Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: befektetés

Horvátországban terjeszkedne Csányi Sándor

Stocklandyard

​Csányi Sándor "magyar oligarcha" megvásárolná Horvátország legnagyobb magántulajdonú vállalatától, a súlyos pénzügyi gondokkal küzdő Agrokortól a Bellye Rt.-t (Belje d.d.), a régió egyik legnagyobb és egyben legrégebbi mezőgazdasági vállalatát, valamint az Aviva klinikát Zágrábban és egy tengerparti nyaralót Medvejában - írta Jutarnji List című horvát napilap hétfőn, értesüléseit a címlapon közölve.

A The Riverside Company szerint érdemes befektetni a régióban

Stocklandyard

A középvállalati szegmensre fókuszáló The Riverside Company (Riverside) szerint a közép-kelet-európai régióban folyamatosan vannak jó befektetési lehetőségek, viszont az egyes országok között óriásiak az eltérések - közölte a társaság kedden az MTI-vel.

Gyógyszeripari cégbe fektetett az Euroventures

Stocklandyard

A gyógyszeripari hatóanyagokat és vegyipari alapanyagokat fejlesztő és előállító Ubichem Csoport új tagja, az Ubichem Pharma Manufacturing Kft. (UPM) 1,5 millió eurót kapott az Euroventures IV kockázati tőkebefektető alaptól és egy magánbefektetőtől a cég budapesti gyáregységével kapcsolatos beruházásokra.

Tőkét vont ki a lakosság a Bef. alapokból

Stocklandyard

A befektetési alapok összvagyona decemberben 85 milliárd forinttal, 2,5 százalékkal csökkent, ami nagyrészt a 74 milliárd forintos nettó visszaváltásokból adódik - közölte a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ) kedden az MTI-vel.

Celeb alapok összehasonlítása

Stocklandyard

Sokan mindennap olvassák vagy olvasnák blog bejegyzéseiket, hármójuk legnagyobb fóruma is itt található. Ezért gondoltam, hogy érdemes pillantást vetni jelenlegi helyzetükre. Egyedül Nyilasi alap van berendezkedve short irányba, ami látszik is a grafikonon.

A válság hosszú távú gondolkodásra tanította a befektetőket

Stocklandyard

Jelentős átrendeződés figyelhető meg a lakossági megtakarítások területén: az utóbbi közel egy évben már trendként értékelhető, hogy a banki megtakarításokkal rendelkezők a hosszabb távú megoldásokat választják. A befektetési termékek fejlesztőinek erre a jelenségre ugyanúgy meg kellett találniuk a megfelelő választ, mint arra, hogy az ügyfelek tőkéjük biztonságát is elvárják, és érteni, látni akarják a pénz működtetésének fő elemeit is – számolt be friss tapasztalatairól a Pioneer Alapkezelő és az UniCredi