Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: bankszektor

A KBC csoport kedvező harmadik negyedévet zárt

Stocklandyard

A belga KBC csoport az egy évvel korábbinál kedvező harmadik negyedévet zárt. Profitja ugyanakkor kisebb lett a második negyedévinél, részben azért, mert az akkori adózott eredményt jelentős egyszeri tétel is növelte.

Új vezérigazgató a Citi Magyarország élén

Stocklandyard

A Citi hétfőn bejelentette, hogy Aftab Ahmedet nevezte ki a Citi Magyarország vezérigazgatójának, valamint a Magyarországot, a dél-közép-európai és a Balti-térség országait magában foglaló régió vezetői posztjára.

Növekedett tavaly az Erste Biztosító

Stocklandyard

Az Erste Biztosító díjbevétele 2012-ben 6,2 százalékkal 15,1 milliárd forintra növekedett, miközben a biztosítási piac 6,5 százalékkal csökkent - közölte a biztosító kedden az MTI-vel.

Nyereségbe fordult tavaly az Erste Group eredménye

Stocklandyard

Nyereségbe fordult az Erste Group eredménye tavaly, bevételének csökkenése ellenére. A csoport magyarországi tevékenységének vesztesége tizedére csökkent - tájékoztatta csütörtökön az Erste Group az MTI-t.

200 milliós bírságot az ING alapkezelőjére

Stocklandyard

Kétszázmillió forint bírsággal sújtotta az ING alapkezelőjét a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF), és felszólította a pénztári vagyonkezelési jogszabályok betartására, mert a cég a vagyonkezelés során több milliárd forintnyi költséget vont el jogsértően az ING az önkéntes- és magánnyugdíjpénztári tagjaitól - közölte a PSZÁF az MTI-vel pénteken, hozzátéve, hogy a feltárt jogszabálysértések miatt a felügyelet a nyomozóhatósághoz is fordult.

Megemelte OTP célárát a KBC

Stocklandyard

Vételi ajánlással és 4626 forintos fair értékkel kezdte meg az OTP részvények újbóli követését a KBC Securities intézményi fundamentális elemzője.

A HSBC eladta magyarországi érdekeltségét

Stocklandyard

Eladta magyarországi leányvállalatában, az HSBC Credit Zrt.-ben meglévő 100 százalékos érdekeltségét a londoni székhelyű HSBC bankcsoport európai részlege. A cég a tranzakciót kedden jelentette be a Londoni Értéktőzsdén (LSE).

A bankszektor szerény nyereséget ért el az első negyedévben

Stocklandyard

A bankszektor szerény, 31,3 milliárd forintos adózott nyereséget ért el az első negyedévben, a bankok 40 százaléka azonban veszteséges volt, s a nyereséges bankok nyereségének csaknem négyötöde két bankban keletkezett - derül ki a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) adataiból.

Washington vizsgálatot indított a JP Morgan veszteségének ügyébe

Stocklandyard

Az amerikai igazságügyi minisztérium vizsgálatot indított azzal kapcsolatban, hogy az ország legnagyobb vagyonnal rendelkező bankja, a JP Morgan Chase hat hét lefogása alatt több mint 2 milliárd dollár vesztett - jelentette kedden az amerikai sajtó.

Erste tulajdonrész változása econetben

Stocklandyard

Úgy látom, hogy stocklandyard fórumon a spekulánsok előbb értesülhetnek az aktualitásokról, mint a BÉT hír. Erste 5% fölé növelte részesedését!

1 - 10 / 66 Régebbi cikkek →