Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: Rába

Ismét rekord alacsony hitelállomány a Rábánál

Stocklandyard

A Rába Csoport közel 29 milliárd forintos konszolidált árbevétellel zárta 2016 első kilenc hónapját. A társaság kiváló készpénztermelése és az iparágban szokásos szintet jóval alulmúló hitelállománya támogatja, hogy az új stratégiai korszak céljai teljesüljenek.

​Markánsan csökkenő hitelállomány, stabil eredményesség a Rábától

Stocklandyard

A Rába Csoport 20,5 milliárd forintos konszolidált árbevétellel zárta 2016 első félévét. A vállalat a piaci kihívásokat diverzifikálással hatékonyan kezelő stratégiája és üzleti kapcsolatai révén stabilan tartja eredményességét az idei évben is. A Rába az elmúlt években megteremtett pénzügyi alapokon idén elindította futómű-gyártása modernizációs beruházását, amellyel további növekedési lehetőségeket teremt kulcspiacain.

Kiemelkedő háromnegyed éves eredmény a Rábánál

Stocklandyard

A társaság 2013 első kilenc hónapjában túlszárnyalta a tavalyi év bázisidőszakának eredményeit: csoportszintű konszolidált árbevétele 11,6 százalékos növekedéssel 34,7 milliárd forintot ért el, üzemi eredménye pedig az iparági átlagot jóval meghaladó szintre emelkedve négyszeresére nőtt. A nagyszerű teljesítmény több tényező együttes hatásának következménye, aminek köszönhetően a vállalat várhatóan sikeresen teljesíti 2013-ra kitűzött üzleti céljait még a lassuló gazdasági környezet ellenére is.

Futóművek szállításáról tárgyal a Rába

Stocklandyard

A Rába és a belorusz MTZ traktorgyár között egyeztetés kezdődött arról, hogy a különösen nagy teljesítményű mezőgazdasági gépekhez a Rába futóműveket szállíthasson - számolt be Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár a magyar-belorusz gazdasági vegyesbizottság keddi budapesti ülését követő sajtótájékoztatón.

Rába elemzés 2013.09.19.

Stocklandyard

A vártak szerint zajlik a konszolidálás Rábában a folyamatos jó hírek mellett. Továbbra is nagyon alulértékelt a papír.

Nevet váltott a Rába-csoport két cége

Stocklandyard

Az arculat egységesítésének jegyében nevet váltott a Rába Holding két cége - tette közzé kedden a BÉT honlapján a társaság.

Rába elemzés 2013.08.27.

Stocklandyard

Megtörtént a kitörés röpke 9 hónapos oldalazás után augusztus elején a remek gyorsjelentés hatására. Érdemes újra megvizsgálni, hogy meddig juthat el a papír ha nem történik különösebb dráma a következő hetek során.

Rába elemzés 2013.07.08

Stocklandyard

Tavalyi év sztár papírja idén egyelőre nagyon halovány teljesítményt nyújt, ezért nem is lehetett gyakorlatilag sikeresen kereskedni benne.

1 - 10 / 73 Régebbi cikkek →