Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: Oroszország

Hivatalba lépett az orosz jegybank új elnöke

Stocklandyard

Hivatalba lépett hétfőn Elvira Nabiullina, az orosz jegybank új elnöke és ezzel egy időben az orosz államfő új gazdaságfejlesztési minisztert, valamint új elnöki tanácsadót nevezett ki.

Az orosz gazdaság fellendítéséről tanácskozott a gazdasági agytr

Stocklandyard

Az orosz állam költségvetési műveletekkel és infrastrukturális fejlesztéseket szolgáló kötvényekkel támogathatja a gazdaság élénkítését - ismertette kedden a Vedomosztyi című orosz napilap az orosz "gazdasági agytröszt" elképzeléseit, amelyek Vlagyimir Putyin államfő vezetésével hétfőn tartott tanácskozáson hangzottak el.

Amerikai cégek fektessenek be Oroszországba!

Stocklandyard

Amerikai vállalatokat kért oroszországi beruházásokra - elsősorban az orosz gazdaság erőteljes energiaexport-függőségének csökkentése érdekében - az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) elnöke.

Oroszország feltalálja a belső offshore szolgáltatást

Stocklandyard

Oroszország úgynevezett belső offshore státust adna a Nemzetközi Befektetési Banknak (IIB) és tárgyalásokat kezdeményez az orosz VTB Bank ciprusi leányvállalatának megsegítéséről - közölte értesülését az Interfax orosz hírügynökség.

Moszkva földgázkoncessziót akar Ciprussal

Stocklandyard

Londoni elemzői vélemények szerint az orosz kormány várhatóan földgáz-kitermelési koncessziót fog kérni a ciprusi kormánytól a pénzügyi segítség fejében.

A jüan megelőzte a rubelt a nemzetközi fizetésekben

Stocklandyard

Első alkalommal előzte meg a kínai jüan az orosz rubelt a nemzetközi bankközi fizetési forgalomban - írja a Bloomberg pénzügyi hírügynökség a SWIFT banki fizetési rendszer adataira hivatkozva.

Bekeményített a Gazprom

Stocklandyard

A Gazprom orosz gázipari cég hétmilliárd dollárt követel az ukrán Naftohaz vállalattól szerződésszegés címén, amiért tavaly mintegy 16 milliárd köbméterrel kevesebb földgázt vásárolt tőle - adta hírül hétfőn az ukrán sajtó.

1 - 10 / 21 Régebbi cikkek →