Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: Magyarország

Története legsikeresebb évét zárta tavaly a paksi atomerőmű

Stocklandyard

A legszigorúbb biztonsági előírások betartása mellett, üzleti tervét túlteljesítve, története legsikeresebb évét zárta a paksi atomerőmű – hangzott el a társaság évértékelő sajtótájékoztatóján, Budapesten csütörtökön.

Ismét nőttek a tartalékok

Stocklandyard

Januárban 515 millió euróval 34,397 milliárd euróra nőttek a Magyar Nemzeti Bank (MNB) devizatartalékai annak ellenére, hogy a kormány február 12-ről előrehozva a múlt hónap 25-én törlesztetett 607 millió eurónyit a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) 2008-ban felvett hitelből.

Hatvan Nógrád megyei fémipari munkás dolgozhat Győrben

Stocklandyard

Csütörtökön már előszűrésen vesznek részt azok a Nógrád megyei állástalan fémipari szakmunkások, akik vállalják, hogy a későbbiekben győri és Győr környéki kis- és középvállalkozásoknál dolgoznak majd, amelyek Nógrádból 60 embernek biztosítanak állást - tájékoztatta az MTI-t a Nógrád megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja szerdán.

Minden külterületi földet regisztrálni kell

Stocklandyard

Az erdő művelési ágú területek kivételével minden földterület használatát be kell jelenteni, ha a földterület az ingatlan-nyilvántartásban szántó, szőlő, gyümölcsös, kert, rét, legelő (gyep), nádas, fásított terület művelési ágban vagy halastóként van nyilvántartva - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium Sajtóirodája szerdán az MTI-vel.

Hárommillió euró bormarketingre 2013 és 2016 között

Stocklandyard

Összesen 3 millió euró áll rendelkezésre 2013 és 2016 között a magyar borok promóciójára Japán, az Egyesült Államok, Kína, Oroszország és Kanada piacán. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter erre vonatkozó rendelete a keddi Magyar Közlönyben jelent meg.

Sok a problémás internet tartalom

Stocklandyard

Ezerhétszáz esetben fordultak a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz (NMHH) az elmúlt másfél évben az interneten megjelent veszélyes, jogellenesnek vélt tartalmak miatt - mondta Miszlai Róbert, a NMHH Infomédia Szabályozási Főosztályának vezetője kedden a biztonságosabb internet napján rendezett budapesti eseményen.

2-3 milliárd dolláros magyar kötvényajánlat várható

Stocklandyard

Ha sikerül megfelelő árazást elérni, valószínűleg jelentős értékű, 2-3 milliárd dolláros magyar szuverén devizakötvény-kibocsátás várható a mostani bemutatókörút nyomán - vélekedtek hétfőn londoni pénzügyi elemzők.

Nem pörög a vállalati szektor

Stocklandyard

A magyarországi vállalati felvásárlások és fúziók (M&A) értéke 69 százalékkal csökkent tavaly, becsült összege 550 millió dollárra esett - mondta Dezse Margaret, az Ernst and Young vezető partnere hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten.

Továbbra is vonzó az EU a kínai befektetők számára

Stocklandyard

A korábbinál is többet fektetnének be a kínaiak az Európai Unióban (EU), miközben az üzleti környezetet vonzóbbnak ítélik máshol - derül ki az Európai Unió kínai kereskedelmi kamarájának új jelentéséből.

1 - 10 / 400 Régebbi cikkek →