Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: Kína

Ritkaföldfém-kereskedelmi platform indult Kínában

Stocklandyard

Szervezett ritkaföldfém-piac indult a hétvégén Kínában, amely a kereskedelem fellendülésén túl a korábbinál igazságosabb, piac vezérelte árképzést is eredményezhet az iparban.

Peking amerikai befektetései miatt aggódik

Stocklandyard

Határozott lépéseket vár Peking Washingtontól annak érdekében, hogy az Egyesült Államokban ne következzen be egy újabb hitelválság, s a kínai befektetéseket is biztonságban tudják - közölte a kínai pénzügyminiszter-helyettes hétfőn.

Óriási a kínai tartományok adósságállománya

Stocklandyard

Az elmúlt három évben megduplázódhatott a kínai tartományok adósságállománya, aminek növekedése azóta sem állt meg - figyelmeztetett a napokban több kínai lap és szakértő is.

Kína egyre nagyobb mértékben függ az import kőolajtól

Stocklandyard

Kína olajimportja az idén várhatóan eléri a 300 millió tonnát, ami azt jelenti, hogy függősége a külföldi forrásoktól 60 százalékra emelkedik - számolt be a Cajcsing gazdasági és pénzügyi szaklap internetes oldalán.

Venezuela óriás hitelt kap Kínától

Stocklandyard

Ötmilliárd dolláros kínai hitellel "a zsebében" térhet haza Nicolás Maduro Moros venezuelai elnök, akinek pekingi látogatása idején tucatnyi gazdasági megállapodást írtak alá - jelentette a hétfői China Daily című angol nyelvű napilap.

Kína százmilliárdokat költ szélessávfejlesztésre

Stocklandyard

Kína az évtized végéig 2000 milliárd jüant (323 milliárd dollár) kíván befektetni szélessávú adatforgalmat biztosító hálózatok fejlesztésébe, amivel várhatóan a teljes kínai lakosság számára elérhető lesz a világháló - közölte a kínai média a szaktárca miniszter-helyettesének nyilatkozatára hivatkozva csütörtökön.

1 - 10 / 104 Régebbi cikkek →