Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: FHB

Új vezérigazgató az FHB Bank élén

Stocklandyard

2015 februárjától Oláh Márton irányítja az FHB Bank Zrt.-t. A korábbi vezérigazgató, Soltész Gergő a családi vállalkozásuk vezetésének átvétele miatt válik meg a poszttól, ugyanakkor tagja marad az FHB Nyrt. igazgatóságának és az FHB Bank Zrt. elnöki tanácsadója lesz.

3 milliárd forint adózott veszteség az FHB-nál

Stocklandyard

Az FHB Csoport adózás után 3 milliárd forint veszteséggel zárta a második negyedévet, az előző negyedévi 1,589 milliárd forint veszteség és az egy évvel korábbi 54 millió forint nyereség után - tette közzé a bank csütörtökön tőzsdezárás után a BÉT honlapján.

FHB elemzés - 2012.12.10.

Stocklandyard

A november végi elemzésem óta letörte a korábbi mélypontját a papír és már csak Forintokra van a történelmi minimumtól.

FHB Termőföld Index szerint drágul a föld

Stocklandyard

Az FHB Termőföld Index 2012. első félévében az EU csatlakozás óta eltelt időszak – reál értelemben vett – legmagasabb drágulását mérte (pedig közben az elmúlt időszak egyik legnagyobb inflációját szenvedte el a hazai gazdaság).

FHB elemzés - 2012.11.29.

Stocklandyard

Hosszú idő után visszacsorgott a korábbi céláramhoz - minimumához -, ezért érdemes újra számításba venni a lehetőségeket.

Gyengén teljesít az FHB

Stocklandyard

Az FHB Jelzálogbank Nyrt. 2,624 milliárd forint adózás utáni veszteséget könyvelt el az idei harmadik negyedévben, az előző negyedévi 54 millió forintos adózott nyereség és a tavalyi harmadik negyedévi 2,298 milliárd forint adózott veszteség után - tette közzé a hitelintézet hétfőn tőzsdezárás után a BÉT honlapján.

Végrehajtás indult a MAG Ingatlanbefektetési Alap ellen

Stocklandyard

A MAG Ingatlanbefektetési Alap finanszírozója, az FHB Kereskedelmi Bank Zrt. bírósági végrehajtási eljárást indított a MAG ellen - jelentette be a CARION Befektetési Alapkezelő Zrt. a BÉT honlapján csütörtökön.

Nem fizet osztalékot az FHB Jelzálogbank

Stocklandyard

Nem fizet osztalékot az FHB Jelzálogbank a 2011-es év után, hasonlóan az előző évhez - döntött a bank éves rendes közgyűlése szerdán. A bank a mérleg szerinti veszteséget az eredménytartalék terhére számolja el.

FHB 2011 Q4 gyorsjelentés

Stocklandyard

Az FHB Jelzálogbank Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2011. IV. negyedéves előzetes beszámolója a Nemzetközi Beszámoló Készítési Szabványok (IFRS) előírásai szerint összeállított konszolidált mérleg és eredménykimutatás adatain alapul. A Bankcsoport tevékenységének elemzését a 2011. szeptember 30-i és 2011. december 31-i, nem auditált, valamint a 2010. december 31-i auditált adatok alapján végezte el.

1 - 10 / 31 Régebbi cikkek →