Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: BUX

Rekordokkal zárta az évet a Budapesti Értéktőzsde

Stocklandyard

Az év utolsó hónapjában ismét csúcsot döntött a BUX index, 32 025,6 ponttal új rekordot ért el, a tőzsdei forgalom kissé csökkent a novemberihez képest - közölte a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) hétfőn.

Technikai Elemzés - (05.18)

Stocklandyard

Egy könnyed 1000 pontos, khmmm 1000 pontos emelkedésen van túl a hazai piac, teljes vételi klímax alakult ki. Úgy gondolom utolsó nagy rohamban vagyunk, amivel a lehető legmagasabbra akarják erőszakolni a piacokat.

Technikai Elemzés - Blue (05.07)

Stocklandyard

Mai napon hosszú idő után először fordult elő, hogy a piacot jelentős pluszból beadták és nyitási szint alá zártunk. Forgalom elég magas volt, jelzésértékű.

Technikai Elemzés - Hetes grafikonok(05.02)

Stocklandyard

Újabb héten vagyunk túl, ahol ismét eseményteli napok voltak. Forgalom csak az otpben volt ismét, de csütörtökön a hatalmas átkötések jót tettek a chartnak. Legtöbb papír már ezen az időtávon is túlvettséget mutat. Telekommal nem foglalkozom osztalékszelvény vágás miatt

Május a bika csillagjegye!?!

Stocklandyard

Érdemes megnézni tavaly májusban mi történt a piacon. Természetesen nem jelenti, hogy most is ez lesz, de a történelem ismétli magát.

Technikai Elemzés (04.29)

Stocklandyard

Piac hihetetlen, megállíthatatlan, semmi nem számít most. Logika nincs, észszerűség sincs, csak vétel, folyamatosan erőltetik felfele. Igazából kitalálni, megjósolni továbbra sem lehet, hogy meddig húzzák, de aki gondolja tartson az árral, óvatosabbak ne nyissanak új pozit.

Technikai Elemzés - bluek(04.09)

Stocklandyard

A változatosság kedvéért ismét réssel nyitottunk felfele, kevés az eladó, sok a vevő? A bétet ma egyértelműen az OTP húzta, többi papír csak tántorgott. Nézzük őket egyenként, hogy is állunk.

Technikai Elemzés (03.23)

Stocklandyard

OTP minden képzeletet felülmúlóan rallyzott egész nap, folyamatos short zárások repítik az árfolyamot. A richterre érdemes figyelni, mely várhatóan mai nap folyamán tovább folytathatja útját felfele 26500 elhagyásával. Tombol a rally nemzetközi piacokon.

Technikai Elemzés - Este (03.03)

Stocklandyard

Mai nap releváns mozgás nem volt, piacokat kivárás jellemezte. MOL továbbra is sáv, Richter 25k alatt oldalazást mutatott ma.

1 - 10 / 16 Régebbi cikkek →