Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: BÉT

Jövőépítés stabil pénzügyi alapokon a Rábánál

Stocklandyard

A Rába a tavaly elkezdett nagyszabású beruházások kifizetései mellett, a nyereséges gazdálkodásnak köszönhetően tovább csökkentette hitelállományát. Az európai vevők már most elismerik a társaság jövőt építő stratégiai fejlesztési irányának helyességét, mely az árbevétel növekedésben is tetten érhető. A Csoport tíz százalékkal növelte forgalmát a bázisidőszakhoz képest, így 2017 első negyedévében 10,5 milliárd forintos konszolidált árbevételt realizált.

Rekordokkal zárta az évet a Budapesti Értéktőzsde

Stocklandyard

Az év utolsó hónapjában ismét csúcsot döntött a BUX index, 32 025,6 ponttal új rekordot ért el, a tőzsdei forgalom kissé csökkent a novemberihez képest - közölte a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) hétfőn.

Ismét rekord alacsony hitelállomány a Rábánál

Stocklandyard

A Rába Csoport közel 29 milliárd forintos konszolidált árbevétellel zárta 2016 első kilenc hónapját. A társaság kiváló készpénztermelése és az iparágban szokásos szintet jóval alulmúló hitelállománya támogatja, hogy az új stratégiai korszak céljai teljesüljenek.

​Markánsan csökkenő hitelállomány, stabil eredményesség a Rábától

Stocklandyard

A Rába Csoport 20,5 milliárd forintos konszolidált árbevétellel zárta 2016 első félévét. A vállalat a piaci kihívásokat diverzifikálással hatékonyan kezelő stratégiája és üzleti kapcsolatai révén stabilan tartja eredményességét az idei évben is. A Rába az elmúlt években megteremtett pénzügyi alapokon idén elindította futómű-gyártása modernizációs beruházását, amellyel további növekedési lehetőségeket teremt kulcspiacain.

Átrendeződik az intézményi befektetői piac

Stocklandyard

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) forgalmának két év alatt bekövetkezett 60 százalékos visszaesésében szerepe van annak is, hogy jóval kevesebb az intézményi befektető a BÉT-en, sokat fogyott az alapkezelői, vagyonkezelői megbízások száma és megbízásonkénti értéke is a KBC Securities brókerház elemzése szerint.

Íme az új BUX kosár

Stocklandyard

A négy vezető részvény együttes súlya a BUX indexben továbbra is meghaladja a 90 százalékot - derül ki az október 1-jétől érvényes új index-kosár összetételéből, amelyet a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) a honlapján közölt.

1 - 10 / 27 Régebbi cikkek →