Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: őrmester

Az elégedett ügyfél a legjobb reklám

Stocklandyard

Számos vállalat tartja ezt a megállapítást stratégiai alapköve egyikének. Az elégedett ügyfél elérése nem könnyű feladat, de kellő odafigyeléssel, véleményük figyelembevételével szolgáltatásaink minősége javítható, melynek eredményeképpen hosszútávú együttműködések születhetnek. Az Őrmester Nyrt. ennek érdekében egy átfogó vevői elégedettség kutatást végzett a közelmúltban.

Őrmester a tőzsdén - élő közvetítés a BÉT-ről

Stocklandyard

Mohai György üdvözölte a BÉT idei 6. tőzsdei kibocsátóját, az Őrmester Nyrt-t. Kincs István röviden bemutatja a cég múltját és szolgáltatásait, majd ünnepélyes csengetéssel jelképesen elindították a kereskedést.

Az Erste készítette fel az Őrmester Nyrt.-t a tőzsdére

Stocklandyard

A magyar tulajdonú Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt. több éves előkészítő munkát és felkészülést követően, várhatóan még az idei évben tőzsdei céggé válik, amellyel szándékai szerint megsokszorozza lehetőségeit a további fejlődésre.

Az Őrmester közgyűlés eredményei

Stocklandyard

Az Őrmester közgyűlése megemelte törzstőkéjét és döntött a részvények tőzsdei bevezetésről. Az Őrmester Zrt. 2010. október 1-jén megtartotta Közgyűlését. A rendkívüli Közgyűlés egyik feladata volt, hogy a meghozza a szükséges döntéseket, amelyek a tőzsdei megjelenéshez szükségesek.