Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: ákk

Kiemelkedő állampapír-értékesítés szeptemberben

Stocklandyard

Minden eddigi értékesítési adatot túlszárnyalva 108,5 milliárd forinttal nőtt szeptemberben a kifejezetten lakosság számára értékesített állampapírok állománya, amely így összesen 1567,4 milliárd forintra emelkedett - közölte az Államadósság Kezelő Központ Zrt. (ÁKK) csütörtökön az MTI-vel.

Sikeres 3 hónapos dkj-aukció

Stocklandyard

Közel háromszoros túljegyzésre hozamcsökkenéssel értékesített a meghirdetettnél magasabb összegben 3 hónapos diszkont kincstárjegyet (dkj) az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) keddi aukcióján.

Hozamcsökkenés a 12 hónapos dkj-aukción

Stocklandyard

A 12 hónapos lejáratú diszkont kincstárjegyből alacsonyabb hozam mellett a terveknek megfelelő mennyiséget, míg ötéves, változó kamatozású kötvényből a legutóbbi aukciónál drágábban, a tervezettnél nagyobb mennyiséget adott el csütörtöki aukcióján az Államadósság Kezelő Központ.

Jelentős befektetői érdeklődés volt a dollárkötvények iránt

Stocklandyard

Kiemelkedő volt a befektetői érdeklődés a kedden kibocsátott dollárkötvények iránt, a csaknem négyszeres túljegyzésnek köszönhetően a kötvényeket az eredeti árindikációnál szűkebben sikerült árazni - közölte az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) Zrt. szerdán.

A tervezettnél több 5 éves kötvényt értékesített az ÁKK

Stocklandyard

Összesen 50 milliárd forint értékben adott el 3, 5 és 10 éves futamidejű államkötvényeket csütörtöki aukcióján az Államadósság Kezelő Központ, az ötéves kötvényből a tervezettnél 5 milliárddal többet értékesített.

Jó ötlet az ÁKK-tól

Stocklandyard

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) Zrt. felkérte a BNP Paribas, a Citigroup, a Deutsche Bank és a Goldman Sachs pénzintézeteket kötvénypiaci befektetői találkozók megszervezésére Európában és az Egyesült Államokban a következő néhány hétben - közölte az adósságkezelő hétfőn az MTI-vel.

Rekordértékesítés a három hónapos DKJ-aukción

Stocklandyard

Rekordösszegben, a tervezett 50 milliárd forint helyett 75 milliárd forint értékben adott el három hónap lejáratú diszkont kincstárjegyet az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) keddi aukcióján.

Alacsony érdeklődés az aukciók

Stocklandyard

A meghirdetettnél kisebb érdeklődésre a tervezettnél kisebb összegben, de hozamcsökkenéssel értékesített likviditási kincstárjegyet hétfőn az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).

Megemelt értékesítés a 3 hónapos DKJ aukción

Stocklandyard

Több mint kétszeres túljegyzésre a meghirdetett összeg felett hozamcsökkenéssel, de a másodpiacinál magasabb aukciós átlaghozammal értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) heti rendszerességgel keddenként rendezett aukcióján.

1 - 10 / 17 Régebbi cikkek →