Itt is voltak szélsőséges mozgások, persze már önmagukban a papírok is azok. Szemezgettem néhányat, igazi ínyencségek következnek.

Állami Nyomda:

alt

Emelkedő trend törése még nem releváns, mert akkora mozgások vannak benne, ami nem igazán normális. Forgalom nagyrésze átkötésekből van, az is főleg osztalék környékén. 650 támasz, 820 ellenállás. 60-70 pontos gyertyák nagyon extrémek, csak erős gyomrúaknak ajánlott.

Cig:

alt

Adj hírre, ahogy a művelt Wall Street-i mondaná. Ami pozitív hír kijött, az mind 900 felett történt, amiből sikerült egy duplacsúcsot összehozni. Azt letörte abból számított elsődleges célárat elérte, de annyival nem elégedett meg és réssel tovább esett. Amíg ez a pánik rés nyitva, nagy longban egyelőre ne gondolkozzunk. Erős támasz csak a korábbi alj 600 környéke. Könnyen elképzelhető volna egy utolsó kimerülési réssel, hogy eléri. Itt szerintem még nagyon zavaros a helyzet, amiben persze lehet halászgatni. Gekko is azt tette a második részben.

Estmédia:

alt

Nem hiszem, hogy fesztivál hangulat uralkodna a tulajdonosok között. Egyelőre azonban a pánikhoz mérten jól tartja magát az 50 napos körül. Ha ez elesik, akkor a korábbi alj látható egyedüli remény szintnek.

KEG:

alt

Egyedüli pozitívum, hogy duplaalj szerű jelenleg a grafikon. Visszatért 45-re alacsonyabb forgalom mellett. Csak ugye az évek és a tapasztalat azt mondja, hogy a holdingos papírok sosincs duplaalj...

Phylaxia:

alt

Itt is duplaalj szerűség lehet, mert más pozitívum egyelőre nincs. A duplacsúcsból számított célárat elértük, 50 napos már ellenállás. Egyelőre sávozásnak nevezném amit csinál, aki ebben kereskedik tudja mire számíthat.