Éjszaka látott napvilágot a hír, miszerint az ENSZ BT jóváhagyta Líbia bombázását. A feszültség folyamatosan nő a világban, ami a piacokon is jelentkezni fog, ezért volatilitás növekedni fogok, aki tud jól kereshet a zavarosban.

BUX1112:

alt

A mai napon nagy forgalmú emelkedő gyertyát sikerült a buxnak összehoznia, de amíg az index betöltötte a rést, határidő még messze van tőle. Itt látszik a kamattartalom játék előnye/hátránya. A résen kívül a csökkenő trendcsatorna ellenállás felfele, így ezek leküzdése nagy kihívást jelenthet a piacnak. Egyelőre efölé nem várnám, alul támasz 22600.

MOL:

alt

Mai nap győztese, tombolt a vételi erő a piacon. Azt hiszem a forgalmi adatok kellően mutatják a mai teljesítmény mögötti forgalmat. 200-as mozgóátlag támasz lehet lefele, ha sikerül magasabb aljat kialakítani, akkor ismételten csuda dolgok történhetnek. Lefele korábbi célár 22500 a támasz.

Mtel:

alt

Nincs változás, hanyagoljuk egyelőre, esésben vétel. Támasz 50MA.

OTP:

alt

Sikerült "véletlen" ellenálláson zárni, ezért még nem dölt el a sorsa, hogy merre tovább. 200 napos mozgó átlag megtartotta, ha tovább emelkedik akkor a 200-as mozgó átlag 5600-on elérhető. Megerősített támasz 5300.

Richter:

alt

Harmat gyenge, de 36000 még tart. Kis csökkenő csatornában van, aminek teteje 37000. Erős idegzetűek vásároljanak bátran, vagy tartsák a meglévő pozíciót. Sajnos illikvid papír, ezért stop vadászat előfordulhat benne emelkedés előtt, ha lesz emelkedés...

Sok sikert!