Sikerült zárásra ennek is egy rút gyertyát összehoznia hosszú felső kanóccal, de megerősítés csak holnap érkezhet, hogy milyen eséssel van dolgunk. Én továbbra is kitartok a konszolidáció mellett, amíg a piac nem mutat más jelet.

Mtel:

alt

Eladó nem igen van egyelőre a telekomban, így várhatóan ez tompíthatja az esés mértékét a bux indexben. Napos charton az 50-es mozgó átlag és 520 magassága támasz, felfele pedig 560 továbbra is áthatolhatatlan. Egy elég elnyújtott fordított fejvállat vélhetünk felfedezni a papírban, amely tovább erősíti a pozitív hozzállást. Amíg nem lesz kb 5millió darabos forgalom mellett esés, nincs drámai ok az eladásra.

Mtel 60 perces:

alt

Ma már le is szúrt az 50 százalékos fibonacci szintig, majd onnan gyorsan visszapattant. Amíg 535 felett van, szerintem megalapozott az optimizmus, alatta viszont célszerű a stoppot alkalmazni, mert kb 10-15Ft-os esés következne. Ezt a részvényt már szépen agyonverték korábban, nem ez lesz a vezető lefele. Persze, ne bízzunk a piaci szereplők jó indulatában, mert tőzsdén divat a földönfekvőn páros lábbal ugrálni és még a haveroknak is szólni...