Szép reményű média és "hakni szervező" csoport árfolyama továbbra is úgy viselkedik, mintha a cégből kiszállni kellene, nem pedig befele.

Econet napi:

alt

Sok pozitívum nincs a charton, az emelkedési kísérletet csúnyán visszaöntötték, így továbbra is a csökkenő trend maradt meg a befektetők számára. A nagy forgalmú napok többsége csak átkötéseknek köszönhető, ami itt évvégén természetes, hiszen a határidős pozíciót viszik tovább a nagytulajdonosok. A chart alapján vételi próbálkozás egyelőre felesleges, kezd úgy festeni, hogy a papír következő év során visszatölti a 75 felett hagyott rését. Ismételten hulla lesz a papír, ha ez bekövetkezik, aztán lehet várni a következő nagy sztorit ami kimozdítja onnan. Ha mégis sikerülne felfele kitörni, akkor a 200 napos lesz az első ellenállás, felette pedig a trend vonalak.

Econet heti:

alt

Senki sem örülne, ha visszatérne a régi 50-70es sáv, vagyis a mocsár. Azonban sajnos egyértelműen látszik a hetes gyertyákon, hogy a tavalyi nagy rally óta minden emelkedést eladásra használtak ki, pedig akkor még nem is volt mnyp történet napirenden. Sajnos nem mutat többet a részvény, ezért ezen az időtávon a 70-es árszint elérését tartom valószínűnek, de reményeimet fejezem ki, hogy kitart, mint támasz.

A közkézhányad szerintem alacsonyabb a valóságban, bár rengeteg beragadt kisbefektető van a papírban. Egyik tulajdonos sem motivált magas árfolyamban egyelőre. MNYP-s részesedés nincs publikálva, de csodálkoznék,. ha pont ez a papír maradt volna ki a jóból.

Név Tulajdoni hányad (%) Részvény darabszám OTP Bank Nyrt. 12,41 7 260 096 Canongate Investments Kft. 5,52 3 229 882 Gerendai Károly, Takács Gábor Miklós és Szigerta Invest Kft. 5,21 3 050 347 Közkézhányad 76,86%

Sok sikert!