A nyugati piacok optimista hangulatát meg se közelíti a hazai tőzsde. Gyakorlatilag vegetál a BÉT, ezért értelmes pozíciót is csak komolyabb kockázat mellett lehet nyitni.

MOL:

alt

Továbbra is a csökkenő csatornában ténfereg a részvény, de most akár remélhetjük is azt, hogy kitör felfele. A magnóliás hírre jól bevásároltak ezen az árszinten, így komolyabb eladó nem maradt itt. Kitörés esetén első megálló 200MA lehet, de vélhetően 17350 is elérhető lesz. Jól beültették a népet,..

MTEL:

alt

320 áttörésével a korábbi csúcs elérhetővé válik. Egyelőre nincs nagy izgalom a piacán, szépen eloldalazgat a papír egyelőre.

OTP:

alt

Itt is hasonló alakzatot találhatunk, mint a telekom esetén. Itt a várható célár 4490 lehet, ami pontosan a korábbi időszak ellenállása alatt van. Forgalom egyelőre nem igen volt a kitörésben, mert az IT tagoknak már nincs mit eladni... Kitörés behalása 4280 szint elérése alatt van.

Richter:

alt

Itt még mindig zajlik a korrekció, de mindez emelkedő aljak mellett. A meglévő pozíciókat érdemes tartani, esésben vételt keresnék. Az ellenállás szerintem mindenki számára már nyilvánvaló a grafikon alapján, ~3770.

Sok sikert!