A nemzetközi piacokon elindult korrekció nem viselte meg különösebben a hazai tőzsdét, egyelőre maga útját járja a hazai piac.

BUX1312:

alt

Egyelőre továbbra se tudta elérni a letörésből számított 17900-as célárat a határidő, mert ezt az esést is a 18150-18250-es sáv fogta meg. Forgalom nincs, ezért nehezen kereskedhető az instrumentum. Ellenállás 18700 felfele.

MOL:

alt

Sok újat nem lehet leírni a legnagyobb magyar vállalat mozgásáról.Továbbra is a kis trendcsatornában szenved, bux index igényei szerint mozgatják.

MTEL:

alt

Azt hihette az átlag speki, hogy csoda történik is kitör a telekom a csökkenő csatornából, de ez nem az a papír. Ismét visszaesett 300 közelébe, erőnek egyelőre semmi jelét nem mutatja. Nagyon vonzónak tűnhet itt sokaknak a papír, de emelkedésben jobb vásárolni.

OTP:

alt

Remélhetőleg kitart a trendvonalunk és nem néz be a papír 4k alá. Ezzel együtt 4550 lett a megerősített ellenállás, így optimisták csak annak leküzdése esetén lehetünk. Hosszútávra korai venni, inkább pár hetes idősíkon kereskedők keressenek benne pozit.

RICHTER:

alt

GYönyörű duplacsúcs, de egyelőre a rés még nyitva. Amint betöltsére kerül várhatóan sok stop fog aktiválódni, érdemes lesz figyelni. Biztos sok helyen megírják, hogy 50MA alulról metszi 200MA-t és ilyenkor szokott eljönni jézus, de itthon általában egy piszkos nagy kokit osztanak ki a papírnak, hogy ezzel díjazzák a TA szabályok szerint kereskedők pozícióit. Csak megemlítem...

Sok sikert!