Továbbra is zajlik a január közepén indult korrekció, ami méretében már bőven meghaladta az elvárt minimum szintet.

BUX:

alt

Tegnap sikerült nyitásban egy elég komoly méretű rést összehozni a piacnak, amit várhatóan részben betöltünk a hét folyamán. Amíg azonban ez nyitva van várhatjuk az utolsó harmadik rés kialakulását amivel befejeződhet a korrekció. Az emelkedés során hagyott 18200-as rés betöltésének személy szerint nem örülnék, bár jövedelmező volna és számíthatunk rá. Ellenállás 18800, támasz 18200-18300

BUX1312:

alt

Fibonacci szintről esett tovább a következő fontos támaszig a piac, ahol is konszolidálni kezdte az esést. A BUXban leírtak természetesen itt alkalmazandók a kamattartalom kalkulálásával egyetemben.

MOL:

alt

MOL szereti az óriási réseket, így tegnap nyitásban a 200 napos mozgóátlagot könnyedén átugorva kezdte a kereskedést. A tavaly őszi 16600-as mélypont a támasz, reméljük, hogy csak fals letörést fogunk látni a papírban. Egyelőre 16600-19000-es sávozás van, de sugárzik a grafikonról, hogy 16500 alatt sok stop lesz. A fordított fülescsészéből számított célár 16300.Venni még korai, érdemes várni, hogy tovább essen a papír. Ha betölti a tegnapi rést magas forgalommal, akkor érdemes lesz belenyúlni az emelkedésbe.

MTEL:

alt

Egyelőre nem látszik a grafikonon a remek osztalék lehetőség, mert ismét beverték a fontos 385-ös szint alá a részvény árfolyamát. Innen már csak a korábbi mélypont a támasz, de egészségtelen az ilyen mértékű megközelítése is. Nagyon harmatos a papír, bár 385 körüli vétel eddig mindig jövedelmező volt. Ha ismét 390 fölött zajlik majd a kereskedés, akkor megnyugodhatnak a részvényesek.

Érdemes lesz figyelni a viselkedést, mert az állami mobilcég körüli mizéria könnyen felül írhatja a várt osztalék rally menetrendet.

OTP:

alt

Végül csak leteljesült a tavaly óta várt 4900 körüli célár, ahol egyelőre kifáradt a bika. Persze még mindig ez a papír tartja legjobban magát. 4500-on található az 50 napos mozgóátlag és az emelkedés első fibonacci korrekciós szintje is, így ez továbbra is erős támasz lehet a napokban. Törése esetén 4200 köré várom a papír árfolyamát.

alt

Letört az emelkedő csatornából, amit a mai nap folyamán visszatesztelhet. A rövidtávú célárat elérte, így 1-2 nap konszolidációra számíthatunk.

Richter:

alt

Tavaly ősszel meghatározott céláramat szépen lassan eléri a papír 33200 körül, ahol már igen attraktív lesz a papír árazása. Azokon a szinteken érdemes lesz venni középtávra is. 35500 erős ellenállás.

Sok sikert!