Az emelkedés korrekciója az indexben jelenleg oldalazásban merül ki, ezért továbbra is a partvonalon érdemes lenni a középtávon gondolkodóknak.

BUX:

alt

Továbbra is 18600-18900 közé várom az indexet, amit csak 19850 meghaladása esetén felejtenék el. Az elmúlt két hét oldalazása továbbra is kevésnek tűnik korrekciónak, ezért megalapozottnak vélem várakozásom.

BUX1312:

alt

A grafikonra nézve itt még egyértelműbb az oldalazás az elmúlt napok során. Várható, hogy hét elején lesz egy fals? kitörés felfele, de shorthoz megerősítést csak 19900 elestekor kapunk. Long nyitást 20k alatt érdemes próbálni szűk stoppak, shortot pedig a korábban leírt szint törésekor vagy 20300 magasságában szintén stoppal.

MOL:

alt

Itt is a vártak szerint sikerült beragadni 19100 és 18500 közé. Egyelőre fejlemény hiányában hanyagolandó a részvény.

MTEL:

alt

Szép visszatesztelést követően erőteljesen indult ismét északnak az idei év sláger papírja. A 200 napos ellenállás komoly falat lehet számára, ezért ott érdemes realizálni a hasznot. Továbbra is remek lehetőségeket látok a papírban, de 50 napos elesése nagyon kellemetlen meglepetés volna számomra.

OTP:

alt

A csökkenő forgalom és indikátorokban látható divergencia a duplacsúcs esélyét növeli. Egyelőre továbbra se vásárolnék ezeken a szinteken DT-n kívül, mert már nem várhatunk komoly hasznot a részvénytől. Rossz a hozam/kockázat mutató. 4350-es támasz lehet az első vételi pont, illetve alatta a rés, de utóbbi megközelítése már a gyengeség jeleire utalna.

Richter:

alt

Még az 50 napos ellenállás felett van a részvény, ami továbbra is támasz lehet, de itt is csak daytradereknek van értékelhető potencionális hozam. Közép/hosszútávú vételi jel egyelőre még nincs.

Sok sikert!