Továbbra is otpben tombol csak a bika, többi papír az elmúlt napok során csak szédelget. Ezáltal buxunk ellenállás alatt csak oldalazik, így teljes piacban már nincs erő emelkedéshez. Egyedül a mol nem volt még új csúcson, pedig felfele vezető szokott lenni.

BUX0912:

altMég két nap és eldől, hogy esetleg zászló építés zajlik e határidőn vagy ezek a kifulladás jelei. KT játékkal együtt is szépen rajzolják a chartot, komolyabb sc csak 18300 felett várható.

MOL:

altTovábbra is gyenge a papír, csorog lefele. Egyelőre jelentős eladó sincs, hanyagolják a papírt, nem érdemes vele foglalkozni. 13600 támasz, 14100 ellenállás.

MTEL:

altMég nem törte az emelkedő trendvonalat és amíg ezt nem teszik, akár a felső trendvonal is következhet. Még nem zárt a kitörési gyertya alá, addig lehetünk otpimisták.

OTP:

altTovábbra is mr tesztoszteron a papír. Short pozíciók totális likvidálása a cél, amely felé jó úton haladnak. Felfele ellenállás 4470, 4550. Az emelkedés üteme egyre gyorsuló, pánik vételek vannak, amely a trend végére utal, ezért long pozíciók nyitását hagyjuk másokra véleményem szerint. Emelkedő trendcsatorna még tart, ezért kockázatkedvelők természetesen lovagolhatják a hullámokat felfele, de hosszabb távú pozit vagy aki nem napi szinten foglalkozik a papírral inkább várjon ki, de stop továbbra is kötelező.

Richter:

altBollinger közepén időzünk továbbra is, de ennek törése eladói hullámot indíthat, így továbbra is lehet próbálkozni óvatos vétellel, de itt is kivárnék. Esésban elég komoly volt a forgalom, így realizálnak a befektetők.

Sok sikert!