Pénteken hatalmas forgalom mellett zajlott az emelkedés, amely jó részét záró felkötéssel érték el. Természetesen az otp adta a volumen nagy részét, de magukhoz képest nagy forgalom volt más paírokban is, BUX 20pontos rést hagyott, melyet ma reggel már beis töltött. Új long nyitására nem bíztatnék.

BUX0912:

altNagy forgalom, sc és kitörés, ezek jellemezték a határidőt pénteken. 200as visszaesésével csak visszatesztelte a kitörés nyakvonalát. A BUXot figyelném, hogy meghatározzam a felfele szinteket.

MOL:

altTovábbra is elsődleges célár 14k, de alatta konszolidálódott, így elképzelhető, hogy egy duplacsúcsot összehoz. A mostani oldalazós szakaszból számított célár 14500. Forgalom sokkal kisebb, mint előző felfele körben.

MTEL:

altTovábbra is 700 környéke a célár, felette véleménem szerint már nincs nagy tér, így realizálást javasolnék.

OTP:

altHatalmas forgalom, kitörés. 3930 már támasz, felette 4200 magassága az ellenállás. Itt is csak azt tudom írni, hogy belehet szállni erre a 200pontra, de lehet várni egy kedvezőbb és olcsóbb vételre. Persze kinek mi az olcsó :)

Richter:

altEgyelőre oldalazás történik a piacon, bár pénteken magasforgalom mellett adták, ami óva intheti a spekulánsokat. Továbbra is 38k és 38400 a célárak felfele, támsz 35k

Sok sikert!