Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek

Az amerikai házelnök lemondta külföldi útját a Trumppal támadt vita után

Stocklandyard

Washington, 2019. január 18., péntek (MTI) - Nancy Pelosi amerikai házelnök pénteken lemondta a Brüsszelbe, Egyiptomba és Afganisztánba tervezett útját, miután előző nap Donald Trump elnök levélben közölte, hogy ő és a delegáció nem veheti igénybe a Pentagon (védelmi minisztérium) katonai külön repülőgépét.

DNS kedvezményt vezetett be egy mexikói légitársaság

Stocklandyard

Az AeroMexico mexikói légitársaság sajátos kampányt indított, mintegy Trump elnök mexikói határra tervezett falának ellenpontjaként. A "Bennünk nincsenek határok" elnevezésű kampányban, amellyel az Egyesült Államokat célozták meg, annyi százalékos kedvezményt kap valaki a légitársaságnál, ahány százalékban mexikói a DNS-e alapján.

Edinburgh hercege karambolozott

Stocklandyard

Fülöp herceg a Range Roverével éppen megfordult az úton, amikor két másik autó nekiment. Mielőtt magunk elé képzeljük az aranyifjút, aki hányaveti módon kiszáll az autóból, meg kell jegyeznünk, hogy a herceg idén 97 éves.

PM: a foglalkoztatók 70 százalékánál találtak munkaügyi jogsértést

Stocklandyard

Budapest, 2019. január 17., csütörtök (MTI) - Munkaügyi szabálytalanságot találtak a vizsgált 13 316 munkáltató 70 százalékánál, az ellenőrzött több mint 54 ezer munkavállalónak pedig a 68 százalékánál a 2018 első kilenc hónapjában tartott ellenőrzéseken, a legtöbb jogsértés a feketefoglalkoztatásból adódott, ami főként az építőipart és a vendéglátást érintette - ismertette jelentésében a Pénzügyminisztérium munkaügyi főosztálya a tárca honlapján.

Brexit - Európa a rendezetlen Brexit felé halad a külföldi lapok szerint

Stocklandyard

Berlin, Róma, Zágráb, Pozsony, 2019. január 17., csütörtök (MTI) - A rendezetlen Brexit veszélyire figyelmeztettek csütörtöki kommentárjaikban a legtekintélyesebb külföldi lapok, rámutatva, hogy a kialakult válságra meg kell találni a brit parlament és az EU számára is elfogadható megoldást.

Az ügyvédi kamara elnökének szexbotránya borzolja a kedélyeket Izraelben

Stocklandyard

Jeruzsálem, 2019. január 17., csütörtök (MTI) - Efi Nave, az izraeli ügyvédi kamara elnöke szexuális ellenszolgáltatásokért segítette bírók kinevezését a rendőrség fehérgalléros bűnözéssel foglalkozó 443-as osztályának vádjai szerint - jelentette a helyi média csütörtökön.

1 - 10 / 2914 Régebbi cikkek →